Koninginnedag 2006

Dit jaar viel koninginnedag op een zondag. Het werd daarom de zaterdag daarvoor, 29 april, gevierd! Net als andere jaren moest onze vereniging weer door Enspijk en Deil lopen. We werden rond 9 uur ’s ochtends verwacht bij ’t Duifhuis in Deil.

Aan de bar waren al een stel Volharders te vinden!

Rond kwart over 9 werden we met een ‘Frupaks fruit’ vrachtwagen vervoerd naar Enspijk.

In Enspijk was weinig publiek en we hoefden daar maar kort te lopen. Daarna zijn we weer met dezelfde vrachtwagen vervoerd naar Deil. In Deil was veel publiek. We liepen voor de optocht uit. In de optocht waren mooie wagens te zien. Het thema was Sprookjes. Dit was duidelijk te zien. De 3 Biggetjes, Sneeuwwitje, Ali Baba en de 40 Rovers waren onder andere aanwezig in de optocht!

Later in de ochtend hadden we aubade bij de basisschool in Deil. De burgemeester viert dit jaar zijn 12 ½ jarige jubileum. Voor hem hebben wij daarom de felicitatie mars gespeeld. Daarna heeft hij een traditioneel praatje gehouden en vervolgens hebben wij het Wilhelmus gespeeld.

Rond 10 voor 12 waren we weer bij het Duifhuis. Vanuit het Duifhuis kon iedereen weer zijn eigen gang gaan. Ondanks een paar regendruppels met de aubade hebben we vrij goed weer gehad. Het was gezellig en we hadden in Deil genoeg publiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *