Nieuwjaarsconcert 2005

Op zaterdag 8 januari heeft fanfarekorps “De Volharding” een nieuwjaarsconcert in de Hervormde kerk in Enspijk gegeven. Dit concert werd voor het achtste achtereenvolgende jaar gegeven en is een heuse traditie geworden. Het aantal bezoekers wordt ieder jaar groter, de muzikanten speelden ook dit keer voor een volle kerk. Fanfarekorps “De Volharding” is een levendige vereniging met veel enthousiaste (jeugd)leden.

Na de opening van voorzitter Hans van Gelderen, begonnen de muzikanten onder leiding van Jaak Notebaert met Invocation, een nummer dat met veel enthousiasme gespeeld werd. Het programma werd vervolgd met Abba Gold van Ron Segbregts. Hierin waren verschillende populaire hits van Abba te horen. Bij het nummer Maid of the Moor werd de solo op een mooie wijze gespeeld door Jolanda Kanselaar op de bugel. Voor de pauze speelde het orkest nog het nummer Lord of the Dance, waarvan het publiek zichtbaar genoot.

Na de pauze, waarin er voor iedereen een kopje koffie of wat fris was, vervolgde “De Volharding” haar programma met de concertmars The Centurion. De muzikanten vervolgden het concert met Land of Wind and Water. Dit was voor de muzikanten een zeer moeilijk stuk, waarop maanden hard geoefend is. De avond werd beëindigd met ‘Reach Out I’ll Be There’, een mooie afsluiting van een muzikale avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *